Anglická verze

Jak objednat

Výběr velikosti a barvy papíru

Nabízím portréty zvířat na papír ve formátech A5, A4 a A3. Jsem však otevřena i jiným formátům, stačí mi poslat e-mail a domluvíme se. Kresbu portrétu mazlíčka také můžete objednat prostřednictvím tohoto formuláře.

Výběr fotografie

Čím kvalitnější fotografii zašlete, tím přesnější portrét zvířete bude. Jak má vypadat ideální referenční fotografie se dozvíte zde. Pokud máte více fotografií a nevíte, jakou vybrat, ráda vám s výběrem té nejlepší pomůžu.

Kontakt

Napište mi na e-mail b@klart.cz, pošlete mi fotku ve vysokém rozlišení (aspoň 8 Mpx) a připište, zda má být portrét nakreslen k nějakému konkrétnímu datu. Obvyklá doba dodání kresby je 2-4 měsíce. Také je pro mě důležité vědět, jestli má portrét zvířete sloužit jako překvapení, abych kresbu do data předání jeho budoucímu majiteli nesdílela na sociálních sítích. Dále od vás budu potřebovat vědět vaše osobní údaje a preferovaný způsob doručení.

Záloha

Bez platby zálohy kreslit nezačínám. Záloha 50 % z celkové částky se platí bankovním převodem. Platební údaje vám budou poslány s fakturou.

Realizace kresby

V průběhu realizace kresby portrétu vám zašlu fotku rozpracovaného díla, ke které se můžete vyjádřit, a já případně portrét poupravím dle vašich připomínek. Hotový portrét zvířete je zafixován fixačním sprejem a žádné jeho další úpravy již nejsou možné.

Doplatek

Po zhotovení kresby portrétu zvířete vás poprosím o zaslání doplatku včetně vámi vybrané dopravy (+ případné zvolené doplňkové služby). Nabízím také osobní předání v Praze nebo v blízkém okolí. V případě osobního předání vám mohu nabídnout dřevěné rámečky různých barev pro portréty běžných formátů jako je A4 nebo A3 a dárkové balení (ukázky níže).

  dárkové balení portrétu

Odeslání

Jakmile doplatek dorazí, do 3 pracovních dnů odesílám portrét zvířete na vaši adresu poštou nebo přes Zásilkovnu.


Kompletní obchodní podmínky pro kresbu portrétů zvířat najdete tady

Provozovatelem webu a služeb je Ing. Aneta Baklová, Ph.D., Marie Cibulkové 1177/10, Praha 4 - Nusle, 140 00, IČ 88181421, fyzická osoba je zapsaná v živnostenském rejstříku Úřadu městské části Prahy 4 od 3.10.2011